ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Víno v BAG in BOX 3 l a 5 l

Zpět na aktuality

Víno v BAG in BOX 3 l a 5 l
Kategorie: Co je nového
Sdílet:

Pořádáte rodinnou oslavu či párty? Chcete podávat kvalitní víno za příznivou cenu? Budete rádi, pokud se návštěva obslouží vínem sama?   Pro tento případ  máme v nabídce naše víno, které je v kvalitě moravské zemské víno stáčeno do vaků  BAG in BOX. Nabízíme odnosný vak o objemu 3 l nebo krabici s vakem o objemu 5 l. K dostání je odrůdové víno bílé, růžové i červené dle aktuální nabídky v našem E-shopu. Ochutnejte a věříme, že se budete vracet.. Přejeme Vám hezký podzim s naším vínem a nezapomeňte se podívat i na lahvové víno..

 

Technické parametry:

1/ odnosný vak 3 l Pouch-Up je variantou baleni bag in box, která nepotřebuje kartonový obal. Jde o samostatně stojící vak s integrovanou výpustí. Je lehký, nerozbitný, estetický a ekologický. Je opatřen kohoutkem Vitop®, díky kterému je nalévání tekutin snadné a bezpečné. Může být skladován i ve vlhčím prostředí.

 

2/ sáček o objemu 5 l v kartonu - metalizovaná folie je opatřena výpustním ventilem Vitop®. Zásadní výhodou BAG IN BOX je, že díky smrštitelnosti sáčku a naprosté absenci vzduchu v něm, nedochází k oxidaci vína a poškození kvality.

 

Skladování:

Před otevřením skladujte v chladu a suchu při teplotě nejlépe 10 - 15 °C. Doba skladování neotevřeného boxu je max. 1 rok.

Po otevření vydrží načaté víno čerstvé 4-6 týdnů, jelikož nedochází ke kontaktu s vzduchem. Po otevření skladujte nejlépe v lednici.